Πέμπτη, 10 Μαΐου 2018

WISE OWL

Γίνε ο Αλχημιστής της ψυχής σου 

Βρήκες κάρβουνο κάντο Χρυσό

Βρήκες κακία καν την αγάπη, δεν σε συμφέρει θα δουλέψει μέσα σου και θα σε αρρωστήσει.

Φοβάσαι την κακή ενέργεια; ο μόνος τρόπος να την αντιμετωπίσεις είναι η αγάπη  γιατί η κακία που εκπέμπει κάποιος προς εμας αν βρει κακία θα μείνει ,αν βρει καλοσύνη θα φύγει και θα γυρίσει σε αυτόν που την έστειλε ,για αυτό να προσευχόμαστε για αυτούς.

ο Χριστός είπε, «ευλογείτε αυτούς που σας συκοφαντούν και σας βρίζουν».

Είναι ο μόνος τρόπος να σωθούμε από την κακή ενέργεια που εξαπολύεται από τον οφθαλμό (κακό μάτι όπως αναφέρεται στις αρχαίες παραδόσεις).

Τα μαθήματα δίνουν μεγάλη σημασία στην συγχώρηση γιατί είναι η θεραπεία της ψυχής και η αντιμετώπιση της ασθένειας  και του θανάτου
Η ψυχή τραυματίζεται από την κακότητα, αποδυναμώνεται και δεν μπορεί να τροφοδοτήσει το σώμα, έτσι το σώμα εξασθενεί και πεθαίνει.

Και πάλι βλέπουμε στα Ευαγγέλια
  Κανένας, όταν πειράζεται, ας μη λέει ότι: Από τον Θεό πειράζομαι· επειδή ο Θεός είναι απείραστος κακών κι αυτός δεν πειράζει κανέναν. Πειράζεται, όμως, καθένας από τη δική του επιθυμία, καθώς παρασύρεται και δελεάζεται. Έπειτα η επιθυμία, αφού συλλάβει, γεννάει την αμαρτία· και η αμαρτία, μόλις εκτελεστεί, γεννάει τον θάνατο." (Επιστολή Ιακώβου 1:13 – 15) ο
ΟΙ σοφοί γέροντες λέγαν ότι ο άνθρωπος είναι φτιαγμένος να ζει 120 χρόνια αλλά η κακή ενέεργεια είναι η αιτία που οι άνθρωποι αρωσταίνουν και πεθαίνουν νέοι. Να μην παραλείπουμε να λέμε το πάτερ ημών γιατί τα περιέχει όλα αυτά και στο τέλος έχει και τον εξορκισμό του πονηρού . Αυτό το θέμα δεν έχει τέλος για αυτό και η παρότρυνση της αδιάλειπτης προσευχής.Σας εύχομαι καλή συνέχεια και πάντοτε να χαίρεσθε ,ότι αρνητικό κεφτόμαστε το έλκουμε  αλλά και ότι καλό επίσης Wise OwlΔεν υπάρχουν σχόλια: