Σάββατο, 12 Μαΐου 2018

ΑΡΝΗΤΙΚΗ-ΚΑΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΖΕΤΑΙΑΡΝΗΤΙΚΗ Η ΚΑΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
Πολλές φορές έχουμε αναρωτηθεί αν υπάρχει το κακό μάτι.
Αν βάλεις την λέξη βασκανία η κακό μάτι στο διαδίκτυο θα βρεις  άπειρες αναφορές στο θέμα με πολλά ξόρκια και ξεματιάσματα .Αν μου επιτρέπεται ,θα σας έλεγα να λέτε συνειδητά το Πάτερ ημών που στο τέλος έχει και τον εξορκισμό από του πονηρού.
Η ενέργεια που προέρχεται από ένα εγωΪκό   νου εκπέμπεται μέσω του οφθαλμού για αυτό και έμεινε να λέγεται σε όλες τις αρχαίες παραδόσεις κακό μάτι.
Όταν ό άνθρωπος αφυπνιστεί και θυμηθεί την θεία καταγωγή  της ψυχής του καταλαβαίνει ότι είναι  μια ψυχή που έχει σώμα ενώ μέχρι κάποιο σημείο σκεφτόταν  ότι είναι ένα σώμα και δευτερευόντως ότι έχει ψυχή
 Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να φροντίζει ο άνθρωπος την ψυχή του υπεράνω πάντων ,εργαζόμενος για την συνεχή αναβάθμιση της συνείδησης του.
Μια  σκέψη που έρχεται από  έναν φθονερό νου που είναι στην υπηρεσία του εγώ και κατά συνέπεια ανθρωποκτόνος δεν έχει εξουσία επάνω σου.
Αυτό που σε προστατεύει είναι ότι αντλείς από την θεία δύναμη αγάπη που καλλιεργείς μέσω της  βοήθειας  του ΑγίουΠνεύματος και που σου ενδυναμώνει όλη την σύσταση σου . Φτιάχνει μια Θετική ενεργειακή ασπίδα προστασίας .που δεν επιτρέπει στην αρνητική ενέργεια να την διαπεράσει.

Όταν κάποιον άνθρωπο τον πιάνει το μάτι σημαίνει ότι:
α) Δεν έχει δυνατή ασπίδα προστασίας .
β) Ότι φοβάται τους ανθρώπους αντί να τους αγαπά
γ) Ότι σκέπτεται αρνητικά και επομένως έλκει την αρνητική ενέργεια.
Το αντίδοτο είναι να αγαπάμε ακόμα και αυτούς που μας μισούν .
Να κατανοήσουμε πόσο κακό κάνουν οι αρνητικές σκέψεις και να τις αποφεύγουμε διότι είμαστε όλοι Ένα και ο ένας επηρεάζει τον άλλο. έτσι μόνο θα διατηρήσουμε την Αύρα μας δυνατή και αδιαπέραστη.
Τα μαθήματα θαυμάτων δεν αναφέρουν κάτι συγκεκριμένο και αυτό επειδή η μέθοδος είναι ολιστική, ‘’Δεν υπάρχει βαθμός δυσκολίας στα θαύματα’’ όπως αναφέρεται στο πρώτο κεφάλαιο στις αρχές θαυμάτων που σημαίνει ότι υπάρχει μια θεραπεία για όλα. Νους καθαρός και ακολουθούν τα καθαρά συναισθήματα φιλτραρισμένα από την ΑΓΑΠΗ και η υγεία του σώματος .

Χαίρεται.
Π. ΣούληΔεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΙΣΑΓΩΓΗ