Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018




ΜΑΘΗΜΑ 311

Κρίνω όλα τα πράγματα έτσι όπως θα ήθελα να είναι.

Η κρίση φτιάχτηκε για να χρησιμοποιηθεί ως όπλο ενάντια στην αλήθεια. Διαχωρίζει αυτό εναντίον του οποίου χρησιμοποιείται, και το απομονώνει σαν να ήταν ένα πράγμα ξέχωρο. Και έπειτα το φτιάχνει έτσι όπως θα ήθελες εσύ να είναι. Κρίνει αυτό που δεν μπορεί να καταλάβει, διότι δεν μπορεί να δει ολοκληρωμένα, άρα κρίνει εσφαλμένα. Ας μην την χρησιμοποιήσουμε σήμερα, παρά ας την προσφέρουμε σαν δώρο προς Εκείνον που μπορεί να την χρησιμοποιήσει διαφορετικά. Αυτός θα μας ανακουφίσει από την αγωνία όλων των κρίσεων που έχουμε κάνει εναντίον του εαυτού μας, και θα επαναφέρει την ειρήνη του νου δίνοντάς μας την κρίση του Θεού για τον Υιό Του.

Πατέρα, περιμένουμε με ανοιχτό νου σήμερα, για ν’ ακούσουμε την δική Σου κρίση για τον Υιό που αγαπάς. Εμείς δεν τον γνωρίζουμε, και δεν μπορούμε να τον κρίνουμε. Άρα αφήνουμε την δική Σου Αγάπη να αποφασίσει τι πρέπει να είναι αυτός που Εσύ δημιούργησες ως Υιό Σου.

ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ  -ΠΝΕΥΜΑ ΚΡΙΣΗΣ -ΚΑΤΑΚΡΙΣΗΣ
Προσευχόμαστε με τα χέρια ανοιχτά προς τον Ουρανό  την προσευχή την έδωσε ο Κύριος Ιησούς Χριστός και περιλαμβάνει όλα όσα έχουμε ανάγκη αρκεί να συμφωνούμε με ότι λέει  για αυτό στο τέλος της προσευχής λέμε Αμήν

Πάτερ ημών
ο εν τοις ουρανοίς,
αγιασθήτω το όνομα Σου.
Ελθέτω η βασιλεία Σου.
Γενηθήτω το θέλημα Σου, ως εν ουρανώ και επί της γης.
Τον άρτον ημών τον επιούσιον δος ημίν σήμερον.
Και άφες ημίν τα οφειλήματα ημών,
ως και ημείς αφίεμεν τοις οφειλέταις ημών.
Και μη εισενέγκης ημάς εις πειρασμόν,
αλλά ρύσαι ημάς από του πονηρού.
Αμήν.

. Εις το όνομα του Ιησού Χριστού πνεύμα κατάκρισης*****  φύγε από εμένα και από όσους διαβάσουν και δεχτούν αυτό τον λόγο.

Τώρα Εις το όνομα του πατέρα του Υιού και του Πνεύματος του Αγίου δέχομαι το δώρο της  Ελευθερίας και της Χαράς που απορρέει από την Αγάπη και την εμπιστοσύνη ότι όλα τα έχω  θέσει υπό την επιστασία  του Αγίου Πνεύματος.

Καλημέρα  με επίγνωση τι σκεφτόμαστε για τον εαυτό μας και για τους άλλους. Όσοι θέλουν να απαλλαγούν από το πνεύμα κατάκρισης Ας πουν Αμήν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

IO CHE AMO SOLO TE