Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ο ΥΜΝΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗς



Ο ΥΜΝΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ

ΕΙΣΑΓΩΓΗ
1Η προσευχή είναι το μεγαλειώδες δώρο με το οποίο ο Θεός ευλόγησε τον Υιό Του κατά την δημιουργία του. 2Έγινε αυτό που έγινε· η μοναδική φωνή που μοιράζονται ο Δημιουργός και η δημιουργία· ο ύμνος  που ο Υιός εξυμνεί τον Πατέρα,  και που ο πατέρας  ανταποδίδει το εγκώμιο προς τον Υιό. 3Ατελείωτη αρμονία, και ατελείωτη, επίσης, και η χαρούμενη συμφωνία της Αγάπης που δίνουν παντοτινά ο Ένας στον Άλλο.4 Και έτσι επεκτείνεται η δημιουργία. 
5 O Θεός ευαρεστείται  προεκτεινόμενος προς τον Υιό Του.6 Ο Υιός ευχαριστεί για την δημιουργία του μέσα από τον ύμνο της δικής του δημιουργίας στο όνομα του Πατέρα του.7.  Η αμοιβαία αγάπη είναι αιώνια  προσευχή , Μέχρι την  συντέλεια του χρόνου. 8Γιατί έτσι ήταν πριν την απαρχή του χρόνου .
2) Για σένα που βρίσκεσαι μέσα στον χρόνο για λίγο, η προσευχή παίρνει την μορφή που θα εξυπηρετήσει καλύτερα τις ανάγκες σου.2 Και δεν έχεις παρά μόνο μία.3Ό,τι δημιούργησε ο Θεός ως ένα πρέπει να αναγνωρίσει την ενότητά του, και να αγαλλιάζει που αυτό που φαινόταν ότι διαχώριζαν οι ψευδαισθήσεις είναι για πάντα ένα μέσα στο Νου του Θεού.4 Η προσευχή τώρα πρέπει να γίνει το μέσο με το οποίο ο Υιός του Θεού εγκαταλείπει  τους διαχωρισμένους στόχους και τα διαχωρισμένα συμφέροντα, και γυρίζει στην ιερή χαρά στην αλήθεια της ένωσης μέσα στον Πατέρα του και τον εαυτό του.
 2)Παράδωσε τα όνειρά σου, Εσύ ιερέ Υιέ του Θεού, και καθώς ανασταίνεσαι έτσι όπως σε δημιούργησε ο Θεός, απαλλάξου από τα είδωλα και ενθυμήσου Τον 2 Η προσευχή θα σε στηρίζει τώρα, και θα σε ευλογεί καθώς υψώνεις την καρδιά σου προς Αυτόν σε ύμνο ανάτασης που φτάνει ψηλότερα και ακόμα πιο ψηλά, μέχρι και τα ψηλά και τα χαμηλά να έχουν εξαφανιστεί.

 3 Η Πίστη στον στόχο σου  θα αυξάνει και θα σε στηρίζει καθώς ανέρχεσαι την λαμπρή κλίμακα που οδηγεί στις πεδιάδες  του Παραδείσου και στην πύλη της ειρήνης. 4Για αυτό είναι η προσευχή, και εδώ είναι η σωτηρία. 5Αυτός είναι ο δρόμος.    6 Είναι το δώρο του Θεού σε σένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

IO CHE AMO SOLO TE