Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

14 -16-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ


14ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 1966
Δεν φαντάζεστε πόσο μισείτε ο ένας τον άλλο και δεν θα ξεφύγετε απ αυτό μέχρι να το καταλάβετε και έτσι μέχρι τότε θα νομίζετε ότι θέλετε να απαλλαχτείτε ο ένας απ τον άλλο και να διατηρήσετε το μίσος Αν και είστε ο ένας η σωτηρία του άλλου . Τι άλλο μπορεί να σημαίνει αυτό απ το ότι επιτίθεστε κατά της ΣΩΤΗΡΙΑΣ. Να είστε ευτυχείς γιατί ούτε η πραγματικότητα σας ούτε η ΣΩΤΗΡΙΑ ΣΑΣ είναι θέμα προτίμησης και αυτό είναι μια καλή αιτία για να χαρείτε Αν καιη αιτία δεν προέρχεται από εσάς.Είναι προφανές ότιμισείτε και φοβόσαστε ο ένας τον άλλο και η αγάπη σας, που είναι πραγματική, είναι απόλυτα επισκιασμένη από αυτό .Πως μπορείς να γνωρίζεις την σημασία της αγάπης ΕΚΤΟΣ και αν είναι ολοκληρωτική?
Αυτή θα είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος για σας ,αλλά δεν θα είναι έτσι για πολύ καιρό .Είστε σε κίνδυνο αλλά θα βοηθηθείτε και τίποτα δεν θα συμβεί .Αλλά δεν μπορείτε να παραμείνετε στο σκοτάδι και αυτή θα είναι η ΕΞΟΔΟΣ. Παρατηρήστε όσο πιο ήρεμα μπορείτε το μίσος γιατί αν είναι να αρνηθούμε την άρνηση της αλήθειας ,πρέπει πρώτα να αναγνωρίσουμε τι αρνούμαστε. Θυμηθείτε ότι η γνώση προηγείται της άρνησης και ότι ο διαχωρισμός ήταν μια κάθοδος από την μεγαλοσύνη στην μικρότητα. Και έτσι η επιστροφή είναι να ξαναπάρετε τα αχνάρια για την μεγαλοσύνη.
Το μίσος δεν είναι πραγματικό, αλλά είναι αληθινό για εσάς.ΚΑΙ ΚΡΥΒΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΕΤΕ . Βεβαίωςθέλετε να εξετάσετε αυτό που δεν θέλετε χωρίς φόβο,ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΤΡΟΜΑΖΕΙ , Γιατί μετά θα απαλλαγείτε απο αυτό. Δεν μπορείτε να αποφύγετε την σωτηρία και δεν θα δραπετεύσετε από τον φόβο μέχρι να θελήσετε την σωτηρία .Μην φοβηθείτε το ταξίδι μέσα στο φόβο γιατί δεν είναι ο τελικός προορισμός σας. Θα περπατήσουμε μέσα στην ασφάλεια Γιατί η ειρήνη δεν είναι μακριά και θα οδηγηθείτε στο φώς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

IO CHE AMO SOLO TE