Κυριακή 9 Μαΐου 2010

631 b 631c ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΘΑΥΜΑΤΩΝ


προηγείται το 631a
Προσπαθείτε να ακολουθήσετε έναν πολύ μακρύ δρόμο για τον τελικό σκοπό που έχετε δεχτεί. Είναι δύσκολο να φτάσετε στην εξιλέωση μ ε το να αντιπαλεύετε την αμαρτία. Τεράστια προσπάθεια δαπανάτε με το να προσπαθείτε να κάνετε άγιο αυτό που είναι μισητό και περιφρονημένο .Ούτε είναι αναγκαία μια μακρά περίοδος διαλογισμού και ενατένισης για να πετύχετε την απαγκίστρωση από το σώμα Βέβαια αυτές οι προσπάθειες τελικά επιτυγχάνουν εξ αιτίας του ΣΚΟΠΟΥ. Αλλά τα μέσα είναι ανιαρά και χρονοβόρα. Γιατί ενώ ο διαλογισμός αποβλέπει στο μέλλον .Η απαλλαγή από μια ανιαρή και ανάξια κατάσταση είναι αναγκαία στο ΤΩΡΑ.
Ο δρόμος ο δικός σας θα είναι διαφορετικός, ως προς τα μέσα αλλά όχι ως προς το σκοπό ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΣΟΝ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΧΡΟΝΟΥ .Σε μια στιγμή που είστε πραγματικά μαζί μπορεί να αποκατασταθεί το σύμπαν μέσα σας Είστε προετοιμασμένοι. Τώρα το μόνο που χρειάζεται είναι να θυμάστε ότι : ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ .Θα ήταν πολύ πιο επωφελές τώρα να συγκεντρωθείτε σε αυτό. Από το να σκέπτεσθαι τι θα έπρεπε να κάνετε.
Όταν η ειρήνη έλθει επιτέλους σε αυτούς που αντιπαλεύουν με τον πειρασμό και αγωνίζονται για να μην ενδώσουν στην αμαρτία. Όταν το φώς έλθει σε όποιον έλθει και όπως έλθει .Πάντα έρχεται με μια μοναδική ευτυχισμένη συνειδητοποίηση. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ.
Αυτή είναι η έσχατη απελευθέρωση πού ο καθένας θα βρει με τον τρόπο του και στο χρόνο του Εμείς δεν χρειαζόμαστε αυτόν το χρόνο. Ο χρόνος έχει εξοικονομηθεί για σας γιατί είστε μαζί Αυτό είναι το ειδικό μέσον που χρησιμοποιεί αυτό το μάθημα. Είναι να σας εξοικονομήσει χρόνο. Δεν κάνετε χρήση του συγκεκριμένου μαθήματος εάν επιμένετε να χρησιμοποιείτε μέσα που έχουν βοηθήσει άλλους, αρνούμενοι αυτό που ήταν φτιαγμένο για σας
Εξοικονομήστε χρόνο με αυτή την προετοιμασία και εξασκηθείτε στο να ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ Είναι μια δήλωση υποταγής, μια αληθινά αδιαίρετη πίστη. Πίστεψε το για μια στιγμή και θα αποκτήσεις περισσότερα από ένα αιώνα στον διαλογισμό η στον αγώνα κατά του πειρασμού.
631c
Το να κάνεις οτιδήποτε εμπλέκει το σώμα Και αν αναγνωρίσεις ότι δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα Έχεις αποσύρει την αξία του σώματος από τον νου .Αυτό είναι γρήγορο και ανοίγει την πόρτα μέσα από την οποία ξεφεύγεις από προσπάθειες αιώνων. Και δραπετεύεις από τον χρόνο. Αυτός είναι ο δρόμος που η αμαρτία χάνει όλο το θέλγητρο της ΤΩΡΑ. Γιατί εδώ έχει εγκαταλειφτεί ο χρόνος και το παρελθόν και το παρόν έχουν φύγει Αυτός που δεν χρειάζεται να κάνει τίποτα δεν χρειάζεται τον χρόνο. Το να κάνεις τίποτα είναι να αναπαυθείς και να κάνεις ένα μέρος μέσα σου όπου οι δραστηριότητες του σώματος σταματούν να απαιτούν προσοχή Μέσα σε αυτό το μέρος το Άγιο πνεύμα έρχεται και κατοικεί
Θα παραμένει όταν το ξεχνάς και όταν οι σωματικές δραστηριότητες επιστρέφουν να καταλάβουν την συνειδητή σκέψη σου. Αλλά πάντα θα υπάρχει αυτό το μέρος για ανάπαυση. Στο οποίο θα μπορείς πάντα να επιστρέφεις. Καιεκεί θα είστε άγρυπνοι στο κέντρο της καταιγίδας παρά την λυσσαλέα δραστηριότητα της. Αυτό το ήσυχο μέρος που δεν κάνετε τίποτα και θα σασ δίνει ανάπαυση μέσα σε όποια απασχόληση έχετε σταλεί. Γιατί απ αυτό το κέντρο θα καθοδηγηθείτε πώς να χρησιμοποιήσετε το σώμα χωρίς αμαρτία. Είναι το κέντρο απ το οποίο το σώμα είναι απόν και θα το κρατήσετε έτσι στην δική σας συνειδητότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

IO CHE AMO SOLO TE