Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

428 30 δεκεμβρίου 1966


428
30 Δεκεμβρίου 1966
Η ενσυναίσθηση δεν σημαίνει να συμπάσχεις μαζί με κάποιον( και αυτό είναι που πρέπει να αρνηθείς να κατανοήσεις ) Αυτή είναι η ερμηνεία του Εγώ για την ενσυναίσθηση και την χρησιμοποιεί πάντα για να δημιουργήσει μια ειδική σχέση στην οποία τα μέρη μοιράζονται τον πόνο Η ικανότητα για ενσυναίσθηση είναι πολύ χρήσιμη στο πνεύμα το Άγιο εάν βέβαια το αφήσετε να την χρησιμοποιήσει με τον τρόπο του .Δεν κατανοεί την δυστυχία και θα ήθελε να σε διδάξει και σένα ότι δεν χρειάζεται να την κατανοήσεις Όταν δημιουργεί σχέσεις δεν σχετίζει εγώ με εγώ και δεν ενώνετε με τον πόνο διότι ξέρει ότι το να θεραπεύσει τον πόνο δεν μπορεί να επιτευχθεί με ψευδείς προσπάθειες να εισέλθει μέσα σε αυτόν .Και να το φωτίσει με το να συμμεριστεί την ψευδαίσθηση.
Η πιο καθαρή απόδειξη ότι η ενσυναίσθηση (Εμπάθεια) όπως την χρησιμοποιεί το εγώ είναι καταστροφική έγκειται στο γεγονός ότι εφαρμόζεται σε ορισμένους τύπους προβλημάτων και σε ορισμένους ανθρώπους αυτά επιλέγει και ενώνεται μαζί τους και δεν επιδιώκει να συνδεθεί ποτέ παρ εκτός και θέλει να δυναμώσει τον εαυτόν του και ενώ έχει ταυτοποιηθεί με αυτό που νομίζει ότι κατανοεί. και θεωρεί ότι ο εαυτός του θα διογκωνότανε με το να μοιραστεί με κάτι που είναι σαν τον εαυτόν του .Χωρίς να κάνει λάθος κίνηση το εγώ . πάντα χρησιμοποιεί την εμπάθεια για να αποδυναμώσει. Και αποδυναμώνει πάντοτε επιτιθέμενο.
Δεν γνωρίζετε τι σημαίνει ενσυναίσθηση ,Αλλά αυτό μπορείτε να το γνωρίσετε σίγουρα αν απλά μείνετε ήσυχοι και αφήσετε το Άγιο πνεύμα να δημιουργήσει σχέσεις μέσα από εσάς. Θα σας αναπτυχθεί δυνατή ενσυναίσθηση και θα ενδυναμωθείτε και οι δυο και δεν θα αποδυναμωθείτε .Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να μην θελήσετε να πάρετε οτιδήποτε που θεωρείτε πολύτιμο από αυτήν την σχέση. Η να την πληγώσετε η να την θεραπεύσετε με τον δικό σας τρόπο. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ και όλα όσα γνωρίζετε για την ενσυναίσθηση είναι από το παρελθόν και δεν υπάρχει τίποτα από το παρελθόν που θα μπορούσατε να μοιραστείτε και δεν υπάρχει τίποτα εκεί πέρα που θα έπρεπε να κρατήσετε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

IO CHE AMO SOLO TE