Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΜΥΗΣΕΙΣ ΜΘ 334






Η Ουράνια πόλη είναι νοητικό επίπεδο Ας επιστρέψουμε και εμείς.



























ΕΡΜΗΝΕΥΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ Π ,ΣΟΥΛΗ

ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΚΔΟΧΗ ΤΟΥ ΑΣΩΤΟΥ ΥΙΟΥ
Μια μικρή ιστορία που απεικονίζει τον πλάνητα ανθρώπινη ψυχή και την επιστροφή.
  
Μια μέρα ένας πιστός πήρε  την απόφαση να πάει να προσκυνήσει στους Άγιους Τόπους είχε λάβει την υπόσχεση ενός θησαυρού που του είχε υποσχεθεί ο πατέρας του  όταν εκπλήρωνε το ταξίδι του.
Ο δρόμος  όμως ήταν μακρύς οι ανάγκες μεγάλες ξέχασε τον στόχο του . Πέρασε από πολλές μεγάλες πόλεις και χωριά και γνώρισε  πολλούς ανθρώπους τα ήθη και τα έθιμα τους πολέμησε σε πολέμους που δεν ήταν δικοί του, πουλήθηκε στα παζάρια σαν σκλάβος. Παντρεύτηκε πολλές γυναίκες  απόκτησε πολλά παιδιά και αμέτρητα κοπάδια, και μια μέρα πλήρης ημερών και κατάκοπος θυμήθηκε τον λόγο που έφυγε από το σπίτι του Το ταξίδι μέσα του είχε πάρει τέλος  ότι ήταν να δει το είχε δει και αποφάσισε να γυρίσει στον πατέρα του. Θυμήθηκε τον θησαυρό  και αποφάσισε να τον ζητήσει ο Πατέρας του θα έδειχνε Αγάπη είχε χάσει  πολύ χρόνο αλλά αν βιαζόταν θα εύρισκε τον πατέρα του ζωντανό.για να καταθέσει το αίτημα του…..

Στο επίπεδο αυτό δεν υπάρχει κάτι να συγχωρεθεί. Ο δρόμος της  επιστροφής έχει πλησιάσει στο τέλος. Ο μυημένος μαθητής αναγνωρίζει ως πραγματική του κατοικία τα πνευματικά πεδία η ζωή μέσα στο σώμα γίνεται ένα μέσον εξέλιξης της κατανόησης του ποιος είναι πραγματικά. Η θέληση του ταυτίζεται με την θεία θέληση * που είναι μια πολύ υψηλή μύηση έπεται η Ανάσταση και η Ανάληψη.

Οι ασκήσεις των μαθημάτων περιλαμβάνουν τρεις βασικές ενότητες
α) Είναι ασκήσεις για να επανεξετάσουμε  τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τον κόσμο
β)  Να αποκατασταθεί η  λανθασμένη αντίληψη με ορθή αντίληψη
γ) Να αντικατασταθεί η αντίληψη με την γνώση αυτό το κείμενο αναφέρεται σε αυτό το επίπεδο .

 ΜΑΘΗΜΑ 334

Σήμερα διεκδικώ τα δώρα που δίνει η συγχώρεση.

 Δεν θα περιμένω άλλη μια μέρα για να βρω τους θησαυρούς που μου προσφέρει ο Πατέρας μου. Οι ψευδαισθήσεις είναι όλες μάταιες, και τα όνειρα φεύγουν ακόμα και την στιγμή που υφαίνονται από σκέψεις βασισμένες σε εσφαλμένες αντιλήψεις. Ας μην δεχτώ τέτοια ασήμαντα δώρα ξανά, σήμερα. Η Φωνή του Θεού προσφέρει την ειρήνη του Θεού σε όλους όσους ακούν και επιλέγουν να Τον ακολουθήσουν. Αυτή είναι η επιλογή μου σήμερα. Επομένως πηγαίνω να βρω τους θησαυρούς που μου έχει δώσει ο Θεός.


Αναζητώ μόνο το αιώνιο. Διότι ο Υιός Σου δεν γίνεται να ικανοποιηθεί με τίποτα λιγότερο από αυτό. Ποια, λοιπόν, θα μπορούσε να είναι η παρηγοριά του εκτός από αυτό που προσφέρεις Εσύ στον συγχυσμένο νου του και την τρομαγμένη του καρδιά, για να του δώσει σιγουριά και να του φέρει ειρήνη; Σήμερα θέλω να δω τον αδερφό μου αναμάρτητο. Αυτό είναι το Θέλημά Σου για μένα, διότι έτσι θα δω την αθωότητά μου. ΜΕΤ Χ ΤΣΙΝΤΕΑ

ΑΜΗΝ
 Η ΟΜΆΔΑ ΜΕΛΈΤΗΣ ΣΤΟ ΣΚΑΙΠ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ souli.giota1
yotasouli@gmail.com

The blogger giota souli

Δεν υπάρχουν σχόλια:

IO CHE AMO SOLO TE