Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

ΑΣΚΗΣΗ 16


  

ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ


ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣΑποτέλεσμα εικόνας για pictures of JESUS meditating

Οι αληθινές σκέψεις  είναι αποτέλεσμα μιας ιδέας που έρχεται από την σκέψη του Θεού τις συλλαμβάνει ο φωτισμένος Νους  μέσω της εσωτερικής όρασης(ενόραση) Αφορούν το θείο σχέδιο  και τις αιώνιες αξίες. Είναι αφηρημένες δημιουργικές.  Διευρύνονται μέσω του Διαλογισμού και μπορούν να τροφοδοτούν τους νόες των νέων ερευνητών στο δρόμο της μάθησης. Διαμορφώνουν την συνείδηση και την επεκτείνουν

ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ προέρχονται από τον εγκεφαλικό νου και αφορούν το μη αιώνιο το εγώ εμποδίζουν την ανάπτυξη του νου να ομοιάσει στον Ανώτερο Νου.
Μπορούν να επηρεάσουν την ενέργεια και να δημιουργήσουν ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΕΣ που πλανώνται επάνω από πρόσωπα και τόπους συνάθροισης ανθρώπων και ποικίλουν ανάλογα με την ποιότητα των σκέψεων των ανθρώπων που ευρίσκονται στο τόπο.          

 ΜΑΘΗΜΑ 16

Δεν Έχω Ουδέτερες Σκέψεις.

Η σημερινή ιδέα είναι ένα εναρκτήριο βήμα για την αποβολή της πεποίθησης ότι οι σκέψεις σου δεν έχουν καμιά επίδραση. Όλα όσα βλέπεις είναι αποτέλεσμα των σκέψεών σου. Δεν υπάρχει καμιά εξαίρεση σε αυτό το γεγονός. Οι σκέψεις δεν είναι μεγάλες ή μικρές ισχυρές ή ανίσχυρες. Είναι απλά σωστές ή λάθος. Αυτές που είναι αληθινές δημιουργούν τα όμοιά τους. Αυτές που είναι λάθος δημιουργούν τα δικά τους όμοια.
Δεν υπάρχει πιο αντιφατική αντίληψη από τις «άσκοπες σκέψεις». Αυτό στο οποίο βασίζεται η αντίληψη μας για τον κόσμο δεν μπορεί να είναι άσκοπο. Κάθε σκέψη που κάνεις συνεισφέρει στην αλήθεια ή στην ψευδαίσθηση επεκτείνει την αλήθεια ή πολλαπλασιάζει τις ψευδαισθήσεις. Στην πραγματικότητα δεν μπορείς να πολλαπλασιάσεις τίποτα, αλλά δεν θα το επεκτείνεις κάνοντας αυτό.
Εκτός από την αναγνώριση ότι οι σκέψεις δεν είναι ποτέ άσκοπες, η σωτηρία απαιτεί να αναγνωρίσεις ακόμα ότι κάθε σκέψη που κάνεις φέρνει ή ειρήνη ή πόλεμο, αγάπη ή φόβο. Ουδέτερο αποτέλεσμα είναι αδύνατον να υπάρξει επειδή ουδέτερη σκέψη είναι αδύνατον να γίνει. Υπάρχει τόσο μεγάλος πειρασμός να ξεφορτώνεσαι τις σκέψεις φόβου σαν ασήμαντες, ανάξιες λόγου και ενόχλησης, ώστε είναι βασικό να αναγνωρίσεις ότι είναι εξίσου καταστροφικές και μη πραγματικές. Θα εξασκήσουμε αυτή την ιδέα σε πολλές μορφές πριν την καταλάβεις πραγματικά.
Εφαρμόζοντας τη σημερινή ιδέα, ψάξε το μυαλό σου για ένα περίπου λεπτό με τα μάτια κλειστά, και προσπάθησε να μην παραβλέψεις καμιά «μικρή» σκέψη που έχει την τάση να ξεγλιστρήσει από την έρευνα. Αυτό είναι αρκετά δύσκολο μέχρι να το συνηθίσεις. Θα δεις ότι θα δυσκολευτείς να μην κάνεις τεχνητούς διαχωρισμούς. Κάθε σκέψη που έρχεται στο μυαλό σου, άσχετα με τις ιδιότητες που της αποδίδεις, είναι κατάλληλο αντικείμενο για την εφαρμογή της σημερινής ιδέας.
Στις περιόδους πρακτικής, πρώτα επανέλαβε την ιδέα στον εαυτό σου, και έπειτα καθώς η κάθε σκέψη περνά από το νου σου, να την κρατάς στην προσοχή σου όσο λες στον εαυτό σου.
Αυτή η σκέψη για ____________ δεν είναι μια ουδέτερη σκέψη.
Αυτή η σκέψη για __________________ δεν είναι μια ουδέτερη σκέψη.
Ως συνήθως, χρησιμοποίησε την σημερινή ιδέα όποτε αντιλαμβάνεσαι κάποια σκέψη που σου προξενεί ανησυχία. Σας προτείνουμε την ακόλουθη μορφή γι αυτό το σκοπό:
Αυτή η σκέψη για _____________ δεν είναι μια ουδέτερη σκέψη, εφόσον δεν έχω ουδέτερες σκέψεις.
Σας συνιστούμε τέσσερις ή πέντε περιόδους πρακτικής, αν τις βρίσκεις σχετικά άνετες. Αν νιώθεις ένταση, τρεις είναι αρκετές. Επίσης θα πρέπει να μειώσεις και τη διάρκεια των ασκήσεων αν νιώσεις άβολα.
Ημερολόγιο.
Δεν υπάρχει δήλωση που ο κόσμος φοβάται να ακούσει περισσότερο από αυτή: «Δεν γνωρίζω τι είμαι, έτσι δεν γνωρίζω τι κάνω που είμαι, ή πώς να κοιτάξω τον κόσμο ή τον εαυτό μου.» Και όμως με αυτή τη συνειδητοποίηση γεννιέται η σωτηρία. Και Αυτό που είσαι θα σου το πει μόνο Του.
μετ χ τσιντέα

                     Περίληψη Μάθημα 16
Δεν έχω ουδέτερες σκέψεις.

Ουδέτερες σκέψεις είναι αδύνατον να υπάρχουν διότι όλες οι σκέψεις έχουν δύναμη. Είτε φτιάχνουν ένα ψεύτικο κόσμο ή με οδηγούν στον πραγματικό. Αλλά οι σκέψεις δεν γίνεται να μην έχουν αποτελέσματα. Όπως ο κόσμος που βλέπω προέρχεται από την λανθασμένη σκέψη μου, έτσι και ο πραγματικός κόσμος ανατέλλει μπροστά στα μάτια μου καθώς αφήνω να διορθωθούν τα σφάλματά μου. Οι σκέψεις μου δεν γίνεται να είναι και σωστές και λανθασμένες. Πρέπει να είναι ή το ένα ή το άλλο. Αυτό που βλέπω μου δείχνει τι πραγματικά είναι.

ΑΝΆΛΥΣΗ 16
Ουδέτερες σκέψεις είναι αδύνατον να υπάρχουν διότι όλες οι σκέψεις
είναι ενέργεια και επηρεάζουν και τους άλλους .Αποφάσισα να διορθώσω τον τρόπο που βλέπω, και κατά συνέπεια τον τρόπο που σκέφτομαι






 ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ÃŽÂ‘ÃÂ€ÃŽÂ¿ÃÂ„ÃŽÂ­ÃŽÂ»ÃŽÂµÃÂƒÃŽÂ¼ÃŽÂ± εικόνας για pictures of pranic healing
Ενεργειακός καθαρισμός είναι απαραίτητος για το δρόμο του μαθητή μπορείτε να τον κάνετε και μόνη σας είναι μέρος του εξαγνισμού ο οποίος αρχίζει κυρίως από τον νου και με τις ασκήσεις των μαθημάτων διατηρείτε καθαρό το νοητικό κέντρο και το συναισθηματικό........Συνεχίστε την ανάγνωση στην παρακάτω διεύθυνση



Δεν υπάρχουν σχόλια:

IO CHE AMO SOLO TE