Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019

ΜΑΘΗΜΑ 50

ΜΑΘΗΜΑ 50















ΜΑΘΗΜΑ 50





Με στηρίζει η Αγάπη του Θεού.
1. Εδώ βρίσκεται η απάντηση σε κάθε πρόβλημα που σε εμποδίζει ,σήμερα και αύριο και όσο διαρκεί ο χρόνος. Σε αυτόν τον κόσμο, πιστεύεις ότι σε στηρίζει οτιδήποτε άλλο εκτός από τον Θεό. Έχεις εμπιστοσύνη  στα πιο ασήμαντα και παρανοϊκά σύμβολα ∙ στα χάπια, στα χρήματα, στα «προστατευτικά» ρούχα,  σημαντικές επιρροές, κύρος, συμπάθειες,  γνωριμίες με τους δήθεν κατάλληλους ανθρώπους, και ένα ατέλειωτο κατάλογο από ασημαντότητες  στις οποίες αποδίδεις μαγικές δυνάμεις.

2. Με  όλα αυτά τα πράγματα έχεις αντικαταστήσει  την Αγάπη του Θεού. Λατρεύεις όλα αυτά τα πράγματα  γιατί σε ταυτίζουν  με το σώμα . Είναι ύμνοι λατρείας προς το εγώ . Μην εναποθέτεις την πίστη σου στα άνευ αξίας. Αυτό δεν μπορεί να σε στηρίξει.


3. Μόνο η Αγάπη του Θεού θα σε προστατεύει σε όλες τις καταστάσεις. Θα σε σηκώσει  έξω  από κάθε δοκιμασία, εξυψώνοντας  σε ψηλά πάνω από όλους τους κινδύνους  σε αυτό τον κόσμο και θα σε πηγαίνει σε ένα κλίμα απόλυτης ειρήνης και ασφάλειας. Θα σε μεταφέρει σε μια  νοητική κατάσταση  που τίποτα δεν μπορεί να την απειλήσει, τίποτα δεν μπορεί να την ενοχλήσει, και όπου τίποτα δεν μπορεί να εισβάλλει στην αιώνια ηρεμία του Υιού του Θεού.

4. Μην εναποθέτεις  την πίστη σου σε ψευδαισθήσεις. Θα σε εγκαταλείψουν. Εναπόθεσε  μέσα σου όλη την πίστη σου στην Αγάπη του Θεού  ∙ την αιώνια, την αναλλοίωτη και αιώνια ακατάπαυστη. Αυτή είναι η απάντηση σε οτιδήποτε σε εμποδίζει σήμερα . Με την αγάπη του Θεού μέσα σου , μπορείς να επιλύσεις όλες τις φαινομενικές δυσκολίες χωρίς προσπάθεια και με απόλυτη βεβαιότητα. Πες το συχνά στον εαυτό σου σήμερα. Είναι  διακήρυξη ελευθερίας από την πίστη στα είδωλα. Είναι η δική σου αναγνώριση της αλήθειας .***

5. Για δέκα λεπτά, δύο φορές σήμερα, πρωί και βράδυ, άσε  την σημερινή ιδέα να βυθιστεί βαθιά μέσα στην συνειδητότητα  σου. Επανάλαβε την, σκέψου την, άφησε σχετικές σκέψεις να έρθουν να σε βοηθήσουν ν’ αναγνωρίσεις την αλήθεια, και επέτρεψε στην ειρήνη να κυλίσει πάνω σου σαν μια απαλή κουβέρτα προστασίας και βεβαιότητας. Μην αφήνεις άσκοπες και ανόητες σκέψεις να εισέλθουν και να ενοχλούν  τον άγιο νου του Υιού του Θεού. Αυτή είναι η Βασιλεία των Ουρανών. Αυτό είναι μέρος για ανάπαυση όπου σε έχει τοποθετήσει για πάντα ο Πατέρας σου. *** 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

IO CHE AMO SOLO TE