Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

Η ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ





Η Ασθένεια δεν είναι μέρος της δημιουργίας. Δεν υπάρχει κάπου στο σώμα ένα όργανο που να λέγεται δημιουργός ασθένειας. Ωστόσο υπάρχουν πολλές αιτίες που προκαλούν ασθένειες  που μπορούμε σε γενικές γραμμές να τις κατατάξουμε σε
ΝΟΗΤΙΚΕΣ  που προέρχονται από κακή χρήση του νου όπως μανίες ,φανατισμός νοητικές προσκολλήσεις κλπ

Σε πάρα πολλές που προκαλούνται από την  υπερφόρτιση  ΤΟΥ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ μην ξεχνάμε ότι τα αιθερικά κέντρα έχουν επίδραση στα σπλάχνα και περίπου  9 στις 10 ασθένειες προέρχονται από κακή χρήση του ηλιακού κέντρου και της αποδυνάμωσης του αιθερικού που προέρχεται από την κακή λειτουργία των κέντρων και κακή διαχείριση της ενέργειας .
Και ακολουθούν οι κληρονομικές η καρμικές ασθένειες και οι εξωτερικές συνθήκες κλίμα ,νερό αέρας  καθώς και κακή διατροφή ,αλκοόλ ,κάπνισμα κοκ. Αν είναι κάποιος υπεύθυνος για όλα αυτά είναι περισσότερο ο ίδιος ο άνθρωπος παρά οποιοσδήποτε άλλος παράγων.
 Όσο για τον Θάνατο όλα τα ανωτέρω μπορεί να προκαλέσουν ένα  πρόωρο θάνατο που είναι και η αιτία  φόβου, γιατί  όταν συμβαίνει ενώ ο άνθρωπος είναι πλήρης ημερών, έχει τελειώσει το έργο για το οποίο ήρθε. Κανείς δεν θρηνεί. για την απώλεια αυτού του σώματος .Η συνείδηση μεταβαίνει σε ένα άλλο επίπεδο αμέσως και αυτό το γνωρίζει όποιος ζει ταυτόχρονα σε δύο κόσμους.
ΟΙ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ 
Είναι ένα μεγάλο θέμα που θα πρέπει να το εξετάσουμε χωριστά
Ευχαριστώ 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

IO CHE AMO SOLO TE